Website laten maken

Jij wilt een nieuwe website en daardoor gezien worden op het internet?

Wij kunnen voor jou een mooie en professionele website op maat maken waarbij er ook goed naar de inhoud wordt gekeken.

Teksten worden bekeken en wij herschrijven en verbeteren waar nodig. Samen met jou bekijken we wat het beste is om tot een een goede website te komen.

Werkwijze

Wij bouwen websites in het bekende CMS systeem WordPress.  Joomla of Drupal is ook mogelijk. Content management systemen (CMS) zijn systemen waarbij jezelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. 

Wij kunnen in principe alles maken. Misschien heeft u zelf al over de website nagedacht en heeft u een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. 

Heeft u een voorkeur voor een bepaald design? Laat ons het weten en we doen u een passend voorstel. Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten en foto’s) levert u bij ons aan. Wij zorgen dan  voor de rest.

Extra uitbreidingen

Heb je uitgebreidere wensen zoals een boekingssysteem, webshop of een agenda? Dan kunnen wij je ook helpen. We hebben ervaring met het bouwen van websites met een een agenda waar bezoekers online een afspraak kunnen maken of een webshop met een Ideal betaling geïntegreerd. Voorbeelden van de door ons gemaakte websites kunt je bekijken in onze portfolio.

Website laten maken Kruize Webdesign

Onderhoud

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw website. De nazorg is bij ons goed geregeld. We blijven betrokken bij de website en plaatsen eventuele wijzigingen snel. Je kunt ervoor kiezen om het veranderen van teksten aan ons over te laten. Openheid over de kosten is belangrijk: je ontvangt een prijsindicatie voordat we beginnen.

Onderhoud updates

Samenwerken?

Wil je een mooie- en functionele website tegen een scherp tarief? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden en misschien kunnen we snel voor je aan de slag.

Kruize Webdesign

Mobiele website laten maken

Mobiele website laten maken

Meer info?

Neem contact met ons op en laat weten dat je op zoek bent naar een mobiele website. We kunnen eventueel ook je bestaande website omzetten naar een mobiele variant. Alle nieuwe sites bouwen we mobiel. De tarieven zijn dus hetzelfde. Het kost je dus niets extra!

Goed zichtbaar op je telefoon

Bij ons kun je een professioneel mobiele website laten maken. Wij bouwen websites op maat die er goed uitzien op een desktop, tablet en mobiele telefoon. Het wordt beter maar nog steeds zijn er websites niet geschikt voor mobiele apparaten en zijn ze voor gebruikers lastig te bekijken. Inmiddels kijkt meer dan 60% van al het internetverkeer op een telefoon of tablet! Ook Google geeft mobiele sites een hogere score in de zoekresultaten als de site 

Hoe werkt het?

Wilt u een website die geschikt is voor mobiele apparaten? Wij bouwen ze responsive. De site herkent met welk apparaat je de website bekijkt en past daar de indeling op aan. Wij kunnen je adviseren wat de beste indeling is. Volledig naar uw wens en in uw huisstijl.