Webshop laten maken

Wilt u een functionele en voordelige webshop laten maken? Wij maken moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen uw klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. U levert de afbeeldingen en teksten aan. Wij doen de rest! Bent u niet zo goed in het schrijven van teksten? Wij helpen u graag om teksten en omschrijvingen te optimaliseren voor uw klant en voor de zoekmachines.

  • Professioneel en passend ontwerp
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Uw klanten kunnen betalen met o.a. iDeal, bankoverschrijving, PayPal of credit card
  • Integratie met je bestaande of nieuwe website
  • Mobiele webshop mogelijk: werkt goed op computer, tablet of telefoon
  • Door ons een webwinkel laten maken? Dit kan al vanaf € 799,-

Webshop toevoegen in bestaande website

Heeft u al een website en wilt u een webshop toevoegen? Dat kunt u bij ons een webwinkel laten maken. Wij bouwen de webwinkel zo dat hij naadloos overgaat in je bestaande website. In overleg kunnen we je bestaande website ook van een nieuwe moderne layout voorzien.

Webshop laten maken en onderhouden

Uiteraard verandert er wel eens wat aan uw webshop. U wilt bijvoorbeeld nieuwe producten toevoegen of verwijderen. Als u bij ons een webwinkel laat maken zit daar een een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) bij. Daarmee kunt u zonder technische kennis aan de slag. Kunt u het niet alleen en heeft u hulp nodig? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres: Alle onderhoudstaken kunt u aan ons uitbesteden tegen een duidelijk vooraf afgesproken tarief.

Webhosting

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw website te hosten. U kiest en regelt zelf de webshoting of laat het door ons regelen. Als u een zeer snelle WordPress hosting wilt adviseren wij Kinsta 

Toch liever een gewone website?

U kunt bij ons ook een gewone website laten maken. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!