Uw website laten vernieuwen

Uw website laten vernieuwen

Heeft u al een website en wilt u de site moderniseren? Bij ons kunt u uw website een “make-over” laten geven. De inhoud van uw bestaande website nemen we over en maken het in een vernieuwd mobiel vriendelijk jasje.

Meer mogelijkheden

Wilt u bijvoorbeeld een content management systeem waarbij u zelf wijzigingen bijhoudt? Of uw website integreren met social media als Facebook en Twitter? Of een website die er ook goed uit ziet op een mobiele telefoon of tablet? Websites zijn tegenwoordig veel meer dan wat platte pagina’s met tekst en afbeeldingen. Uw website is het visitekaartje van uw of jouw bedrijf. Met Kruize Webdesign kunt u er zeker van zijn dat uw website weer met de tijd mee kan!

Website vernieuwen vanuit een bestaand CMS?

Wanneer je je website wilt laten overzetten vanuit een bestaand content management systeem dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij kunnen de inhoud overzetten vanuit systemen als Joomla, Drupal, WordPress, Symphony en elk ander denkbaar CMS. U hoeft zich dus geen zorgen te maken: ook zo kunnen we uw website vernieuwen. Mocht u de teksten of afbeeldingen willen aanpassen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u er met een volledig vernieuwde website weer even tegenaan.

Ervaring

We hebben ervaring met het overzetten van verschillende websites uit verouderde systemen naar een nieuwe installatie in WordPress, Joomla of Drupal. In de meeste gevallen kunnen we de site zo over zetten. Soms hebben we klanten die de bestaande website graag in een nieuw design willen zien, of de site voor mobiele telefoons wil laten optimaliseren. We kunnen met al deze voorstellen aan de slag en wij hebben inmiddels een portfolio opgebouwd. Website vernieuwen? Voor Kruize Webdesign geen probleem!

Wat komt erbij kijken?

Neem contact met ons op en meld u aan om door ons uw nieuwe website te laten maken.  Samen bespreken we aan welke voorwaarden uw nieuwe website moet voldoen. U kunt gebruik blijven maken van uw bestaande domeinnaam en hosting. Mocht u dat niet willen dan bespreken we wat beter werkt. Daarna gaan we voor u aan het werk.